Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Салати з квасолею – прості рецепти легкого овочевого та з відвареним м'ясом

Квасоля може бути консервована не в томаті, але краще, якщо зварите її самі. Салати заправляються олією і за бажанням з додаванням соку лимона
Салати з квасолею - прості рецепти
Салати з квасолею - прості рецепти / Фото: Колаж: Сьогодні

Салати з квасолею – це коли треба ситно повечеряти. Нижче два варіянти. Один овочевий, другий з відвареним м'ясом. Пропонується яловичина, вона цілком замінна куркою або шинкою.

Квасолю можна використовувати консервовану у власному соку, але краще, якщо вона буде відварена.

Реклама

Як правильно її зварити – дивіться тут.

Салат зі свіжими помідорами від vegansearth заправляється олією. Смачнішим він буде зі свіжою кінзою.

Салат з яловичиною за рецептом pp.mealзаправляється соусом з оливкової олії та соку лимона. Їх беріть за своїм смаком.

Реклама

Салат з квасолею та помідорами

Салат з квасолею та помідорами
Салат з квасолею та помідорами

Інгредієнти:

  • бляшанка консервованої квасолі;
  • помідори – 2-3 шт.;
  • червона цибуля – за смаком;
  • часник – 1 зубчик;
  • кінза, сіль, олія – за смаком.

Квасолю можна використовувати і як начинку. Наприклад, у пастушому пирозі.⠀

Реклама

Як приготувати:

  1. Цибулю та помідори нарізати, часник подрібнити. З'єднати та перемішати.
  2. З квасолі злити воду і додати до помідорів з цибулею. Додати сіль та перець, заправити олією. Перемішати.
  3. Подавати зі свіжою нарізаною кінзою.

Салат з квасолею та відвареною яловичиною

Салат з квасолею та відвареною яловичиною
Салат з квасолею та відвареною яловичиною

Інгредієнти:

  • 1 болгарський перець великий;
  • 1 невелика бляшанка квасолі у власному соку;
  • 100 г відвареної яловичини;
  • 1 цибуля невелика;
  • невелика жменя волоських горіхів;
  • петрушка або кінза;
  • оливкова олія, сік лимона, сіль, перець – за смаком.

Рецепт паштету з буряка, для якого потрібна квасоля та бринза, читайте тут.

Як приготувати:

  1. Усі інгредієнти нарізати та змішати. Додати подрібнені горіхи.
  2. Для заправки змішати оливкову олію та сік лимона, заправити салат.
  3. Довести до смаку сіллю, перцем та свіжою зеленню.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти