Солене сало
У нинішніх умовах рецепти смачних та швидких страв стають особливо актуальними. Цього разу ми розповімо, як приготувати солоне сало за 5 хвилин. Рекомендуємо доповнити страву пишними пампушками, які готуються на воді.
Цей рецепт солоного сала дуже простий, але ви будете здивовані, якою смачною виходить страва.
Інгредієнти:
- сало;
- сіль;
- перець горошком;
- часник.
Рекомендуємо також швидкий рецепт пиріжків із капустою.
Як приготувати:
- Беремо сало і розрізаємо на великі кубики, не дорізаючи до кінця, щоби наше сало трималося на шкурі.
- Щедро натираємо сало сіллю, не забуваючи про краї та шкіру.
- Перець давимо у ступці. Таким чином, виходить зовсім інший смак, ніж від меленого перцю. Додаємо його до сала, не шкодуючи. Проте покладайтеся на власні смакові уподобання.
- Часник подрібнюємо, але не передавлюємо, і натираємо все сало, крім шкіри.
- Упаковуємо в целофановий пакет або харчову плівку, за кімнатної температури тримаємо його протягом 12 годин.
- Переміщуємо сало в холодильник на 3-4 дні. Ось і все, солоне сало готове!
Раніше ми розповідали, як приготувати котлети без м'яса: замість нього використовуються гречка та гриби.