Середня ціна курячих крилець сьогодні 70-75 гривень, це дешевше, ніж ніжки, які, теж можна незвично та смачно приготувати до вечері.
Ці крильця маринуються в соєвому соусі з додаванням спецій та олії. Обсмажуються на сковороді. Якщо є час, то їх можна й запекти.
Подавайте із соусом з томатної пасти та кинзи з часником.
Рецепт з каналу ТАТО МОЖЕ.
Курячі крильця на вечерю
Інгредієнти:
- курячі крильця – 1,5 кг;
- соєвий соус – 100 мл;
- кукурудзяний крохмаль – 3 ст. л.;
- сіль, прованські трави – по 1 ч. л.;
- паприка, карі – по 0,5 ч. л.;
- олія – 50 мл.
Для соусу:
- кінза;
- часник – 3 зубчики;
- томатна паста – 2 ст. л.;
- кип'ячена вода – 100 мл.
Ще один бюджетний рецепт для вечері – курячих сердечок з маринованими огірками – дізнаєтесь тут.
Як приготувати:
- Крила розрізати. Змішати сіль, паприку, карі та прованські трави, влити соєвий соус, додати кукурудзяний крохмаль і ретельно перемішати.
- Замаринувати крила та залишити в холодильнику.
- З'єднати нарізану зелень, тертий часник та чорний перець. Влити воду та томатну пасту, знову перемішати.
- Обсмажити крила на олії і подавати із соусом.
Як смажить ці курячі крила автор рецепта – дивіться у відео.
Рецепт ніжного курячого філе, обсмаженого в яєчних білках, читайте у цьому матеріялі.