Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Вкластися в 200 гривень – рецепти курячих шлуночків з рисом та салат з пекінською капустою

Курячі шлуночки потрібно попередньо відварити, потім вони обсмажаться в пасерованій цибулі та моркві. Для салату потрібна консервована або відварена квасоля
Що приготувати на обід за 200 гривень
Що приготувати на обід за 200 гривень / Фото: Колаж: Сьогодні

Смачно – необов'язково дуже дорого. Якщо залучити фантазію, то можна приготувати доволі гідну страву – курячі котлети з квашеною капустою або оці дві страви.

Ми не рахували їхню вартість до копійки. У кожному регіоні ціни дещо різняться. Але загалом, нагодувати сім'ю за такі гроші цілком можна.

Реклама

На рис з курячими шлуночками ви витратите максимум 130 гривень, багато салату з пекінською капустою, яйцем та консервованою квасолею коштуватиме 70 гривень.

Квасолю для салату за рецептом etseptydlialiubimykh можна купити консервовану, вона залишиться після приготування, або відварити.

Як приготувати курячі шлуночки з рисом від Альона Митрофанова побачите у відео нижче.

Реклама

Курячі шлуночки з рисом

Курячі шлуночки з рисом
Курячі шлуночки з рисом

Інгредієнти:

  • шлуночки – 500 г;
  • цибуля, морква;
  • рис – склянка;
  • бульйон або вода – склянка;
  • сметана – 100 г;
  • гірчиця, сіль, перець.

Бюджетний рецепт курячої печінки по-венеційськи знайдете тут.

Реклама

Як приготувати:

  1. На розігрітій сковороді обсмажити цибулю до золотавого кольору, додати терту моркву. Обсмажити на середньому вогні 4-5 хвилин.
  2. Варені шлунки нарізати та додати до овочів. Обсмажити.
  3. Для заправки столову ложку гірчиці додати до сметани, додати 250 мл води та перемішати.
  4. Рис добре промити. Висипати у сковороду. Влити склянку гарячої води або бульйону та заправку. Перемішати. Посолити та поперчити.
  5. Перемішати та готувати 20-25 хвилин на повільному вогні до готовності рису. Прикрасити зеленню.

Салат з пекінською капустою, огірком та квасолею

Салат з пекінською капустою, огірком та квасолею
Салат з пекінською капустою, огірком та квасолею

Інгредієнти:

  • капуста пекінська;
  • огірок – 1 шт.;
  • яйце куряче – 2 шт.;
  • квасоля (відварена, консервована) – 100 г;
  • кріп;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • майонез (можна замінити сметаною) – 2-3 ст. л.;
  • сіль, перець – за смаком.

До салату з пекінською капустою можна додати відварене м'ясо та кукурудзу. Цей рецепт знайдете тут.

Як приготувати:

  1. Нарізати всі інгредієнти, перемішати.
  2. З квасолі злити рідину і з'єднати з овочами та яйцями.
  3. Заправити та довести до смаку сіллю та перцем.

Тут дивіться всі етапи приготування рису зі шлуночками.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти