Свинячі відбивні на "подушці" з цибулі та перцю
Свинина – зручне м'ясо, з ним існує безліч вдалих варіяцій приготування. Треба лише злегка відбити, замаринувати в спеціях і запекти – виходить чудова ароматна страва.
Кулінарні редактори з Мashed.com пропонують приготувати свинину на "подушці" з болгарського перцю та цибулі.
Свинячі відбивні з цибулею та болгарським перцем
Інгредієнти:
- По 2 шт. нарізаної цибулі, болгарського перцю;
- 800 г відбивних;
- 3 зубчики часнику, подрібненого;
- По 1 ч. л. яблучного оцту, діжонської гірчиці, часникового порошку;
- Оливкова олія, сіль, перець.
Як приготувати:
- Розігрійте духовку до 220 градусів. Вистеліть деко фольгою і змастіть олією.
- Викладіть на деко нарізану цибулю та болгарський перець. Зверху налийте 2 столові ложки оливкової олії та додайте подрібнений часник. Запікайте 10 хвилин.
- Поки овочі готуються, приготуйте свинячі відбивні. Змішайте 1 столову ложку оливкової олії, яблучний оцет, діжонську гірчицю, часниковий порошок, сіль та перець. Ретельно обмажте спеціями м'ясо. Відкладіть на 15-20 хвилин.
- Вийміть деко з овочами і викладіть на них свинячі відбивні.
- Готуйте ще 20-25 хвилин або до готовності м'яса.
Читайте також:
- Рагу зі свинини в мультиварці – рецепт з червоним вином, оливками та помідорами
- Маринади для м'яса в духовці та сковорідці – рецепти для свинини, яловичини і курки
- Як приготувати свинину смачно і щоб нічого не зіпсувати
- Рвана свинина в соусі барбекю – рецепт головної м'ясної страви півдня США
- Як приготувати ніжну свинину з яблуками – 5 головних способів