Навіть якщо ваш шашлик за рецептом досвідчених кулінарів, рецепт Євгенія Клопотенка ми публікували, до гарячого м'яса дуже необхідний правильний соус. Або той, який підійде та сподобається всім.
Тут гостроту кетчупу та майонезу трохи пом'якшить свіжий огірок та зелень. На сторінці vkysnie.bluyda рекомендують використовувати кріп, зелену цибулю, кінзу та петрушку.
Соус можна подавати одразу ж, якщо не з'їсте, його можна зберігати в контейнері кілька днів.
Червоний соус для шашлику
Інгредієнти:
- свіжий огірок – 2 шт.
- кетчуп, майонез – по 200 г;
- часник – 2 зубчики;
- зелена цибуля, петрушка, кріп, кінза;
- сіль, перець.
І ще чотири рецепти найрізноманітніших соусів до шашлику та овочів знайдете тут.
Як приготувати:
- Огірки нарізати дрібними кубиками. Додати нарізану зелень
- Часник натерти на дрібній тертці, змішати з огірками та зеленню. Додати майонез, кетчуп. Усе ретельно перемішати, за необхідності додати сіль та перець.
- Подавати одразу.
Як зробити соус бешамель за порадами французького шефа – дізнаєтеся в цьому матеріалі.