Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Як приготувати пшоняники та нагодувати смачним сніданком усю сім'ю

Зрозуміло, що потрібна пшоняна каша. Також у рецепті використовуються родзинки, курага та пюре з одного стиглого банана
Пшоняники із сухофруктами та бананом
Пшоняники із сухофруктами та бананом

Пшоняники можуть бути різними, солодкими та солоними. Втім, як і сирники. Наприклад, по-скандинавськи, коли в них додається трохи картоплі.

У рецепті на сторінці lovebroccoly до пшоняників додаються сухофрукти, які, як ми знаємо, потрібно ретельно промити. А ще краще – потримати у гарячій воді.

Реклама

Пшоняники із сухофруктами та бананом

Інгредієнти:

  • готова пшоняна каша – 300-350 г;
  • родзинки, курага – 1 жменя;
  • стиглий банан – 1 шт⁣.⁣;
  • борошно – 2 жмені в кашу та трохи для обвалювання⁣⁣.

Як приготувати:

  1. Пшоняну кашу трохи підігріти, розім'яти виделкою, додати пюре з банана, промиті та нарізані сухофрукти, борошно, ретельно розмішати.
  2. ⁣⁣Сформувати пшоняники, обваляти в борошні, надати форму сирника та обсмажити з двох боків до рум'яної скоринки.⁣⁣⠀⁣⠀

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти