Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Картопля в духовці давлена – ароматний гарнір чи самостійна страва

Спочатку картоплю потрібно відварити, потім викласти на деко та злегка розчавити склянкою. Потім вона поливається соусом з оливкової олії та спецій і запікається
"Давлена" картопля - рецепт
"Давлена" картопля - рецепт

Неможливо не погодитися з тим, що способів приготувати картоплю незрівнянно більше, ніж із багатьма іншими продуктами.

Ми ділилися рецептами хасельбака та "шайб" із пюре, тепер – ця чудова давлена картопля.

Реклама

Розчавати перед запіканням її зручно за допомогою склянки. Щодо спецій, то набір із рецепта від кулінарного каналу Наталія Булочка з розмарину, солі та перцю можна доповнювати.

Картопля в духовці давлена

Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг;
  • оливкова олія – 5 ст. л. (може знадобиться більше);
  • сіль – 2 ч. л.;
  • часник – 2 зубчики;
  • перець чорний, мелений розмарин.

Як приготувати:

Реклама
  1. Картоплю помити та залити водою. Додати чайну ложку солі та варити до готовності.
  2. Для заправки з'єднати оливкову олію, додати подрібнений часник. Всипати розмарин, трохи чорного перцю.
  3. Готовю картоплю викласти на деко, застелене пергаментом.
  4. Склянкою притиснути картоплю зверху та розподілити заправку. Полити оливковою олією за смаком.
  5. Випікати за 180 градусів 20-25 хвилин. Прикрасити зеленню.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти