Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Красиве печиво "Сніжок" – як спекти найрозсипчастіший десерт дитинства

Тому й "Сніжок", адже воно за мить розтане в роті. Печеться з інгредієнтів, які вдома є завжди. Коли печиво гаряче, його потрібно обваляти в цукровій пудрі
Печиво "Сніжок"
Печиво "Сніжок"

На відміну від ще одного популярного за радянських часів печива "Хризантеми", "Сніжок" набагато ніжніше. І так, він справді миттєво тане в роті.

Як це не дивно, але нічого особливого в його складі немає, тільки борошно, вершкове масло та цукрова пудра.

Реклама

Авторка рецепта – kristina_m_r81- обіцяє, що ви спечете його менше, ніж за 40 хвилин.

Печиво "Сніжок"

Інгредієнти:

  • 300 г борошна;
  • 180 г вершкового масла;
  • 70 г цукрової пудри;
  • 25 г крохмалю;
  • ванілін, цукрова пудра.

Як приготувати:

Реклама
  1. З'єднати всі інгредієнти та ретельно перемішати.
  2. Сформувати маленькі кульки, викласти на деко, застелене пергаментом.
  3. Випікати за температури 150 градусів 20 хвилин. Гаряче печиво обваляти у цукровій пудрі.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти