Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

"Сніжки" з волоськими горіхами – рецепт новорічної ретро-випічки

На заміс тіста потрібно десять хвилин, стільки ж і на випікання. Замість цукру краще використати пудру, нею також прикрашається готове печиво
Печиво "Сніжки"
Печиво "Сніжки"

Декілька десятків років тому було так: якщо Новий рік, то печиво "Шишки" з какао або "Сніжки" з волоським горіхом. Святкової тематики намагалися дотримуватись.

Розмір "Сніжків" від фудблогерки food_and_flood має бути не більше розміру волоського горіха. Так вони не встигнуть сильно зарум'янитися.

Реклама

Треба намагатися, щоби печиво залишалося максимально наближеним до білого кольору.

Печиво "Сніжки"

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 200 г;
  • цукрова пудра – 120 г;
  • подрібнені волоські горіхи – 110 г;
  • борошно – близько 340 г;
  • сіль – 1/4 ч. л.;
  • ванілін;
  • цукрова пудра для обсипання.

Як приготувати:

Реклама
  1. Масло кімнатної температури, цукрову пудру і сіль збити міксером. Додати просіяне борошно в кілька підходів, перемішати. Додати подрібнені волоські горіхи та замісити тісто.
  2. Сформувати кульки розміром із волоський горіх.
  3. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 10-12 хвилин. Печиво має залишитися білим або злегка підрум'янитися.
  4. Дати печиву трохи охолонути, обваляти в цукровій пудрі, доки воно тепле.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти