Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Сочники з ніжним сиром – простий рецепт випічки з ванільним ароматом

Сир для цих сочників знадобиться 9%, його не потрібно ретельно перетирати, як для сирників. Коли з'єднаєте інгредієнти для начинки, не перемішуйте, а відправте на певний час у холодильник
Сочники - покроковий рецепт
Сочники - покроковий рецепт

Усе, де є сир, смачно безумовно. Десерти та випічка з ним ніколи не старіє. Як, мабуть, будуть актуальними сочники. Це злегка пісочне тісто, але все ж таки не сухе з солодким сиром усередині та ванільним ароматом, у гастрономічному світі перебуває понад 30 років.

На той час їх навіть заносили до обов'язкового меню в дитячих садках, як корисну випічку.

Реклама

Інгредієнти для начинки у сочниках від української фудблогерки dudnikinna18 вона рекомендує з'єднати та прибрати в холодильник. Ретельно це перемішується перед формуванням сочників.

Сочники

Інгредієнти для тіста:

  • 75 г м'якого вершкового масла;
  • 90 г цукру;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 1 яйце (С1);
  • 100 г сметани (20%);
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • дрібка солі;
  • 300 г просіяного борошна.

Для начинки:

Реклама
  • 250-300 г сиру (9%);
  • 50 г цукру;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 1 яйце (білок у начинку, жовток для змащування).

Як приготувати:

  1. Лопаткою перемішати олію, цукор, ванільний цукор, сіль. Додати яйце, перемішати до однорідності.
  2. Додати сметану та перемішати до розчинення цукру.
  3. Додати одну частину борошна з розпушувачем. Перемішати. Додати іншу частину. Залишити трохи борошна для вимішування на столі.
  4. Коли тісто в ємності зібралося в кулю, вимісити на столі. Тісто має вийти м'яким, еластичним і не липнути до рук.
  5. Тісто накрити паперовим рушником, дати 5 хвилин відпочити.
  6. Для начинки сир розім'яти виделкою, додати цукор, ванільний цукор, білок. Прибрати у холодильник. Перемішати перед використанням.
  7. Розкачати тісто завтовшки приблизно 4 мм, вирізати кола. Кола викласти на застелене деко нижнім боком угору.
  8. Начинку перемішати, викласти по 1 ч. л. на тісто, сформувати сочники. На згині защипати краї. Змастити жовтком, трохи розведеним з водою.
  9. Випікати за 180 градусів 22-25 хвилин.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти