Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

"Живе" варення з фейхоа – як швидко приготувати цю вітамінну бомбу

Це варення не потрібно варити, щоб зберегти максимальну користь ягід. Вони перетираються з цукром і мають постояти в теплі трохи більше 3 годин
Варення з фейхоа
Варення з фейхоа

Виявляється, фейхоа – доволі універсальні ягоди. З ними можна приготувати класний салат, що вже казати про варення.

Зазвичай роблять так: беруть фейхоа та цукор у пропорції 1:1. Але краще, якщо ягід буде все-таки більше.

Реклама

Авторка рецепта tan_chik_love не додавала подрібнених апельсинів та волоських горіхів. За бажанням це все можна використовувати.

Варення з фейхоа

Інгредієнти:

  • 1300 г фейхоа;
  • 1 кг цукру.

Як приготувати:

Реклама
  1. Фейхоа помити, зрізати хвостики і разом зі шкіркою перемолоти в комбайні, блендері або м'ясорубці.
  2. Додати цукор, перемішати і залишити в теплі на 3 години. За цей час треба кілька разів перемішати.
  3. Розлити по стерильних банках та прибрати в холодильник.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти