Рулет з листкового тіста з шинкою та сиром
Свої особливі рулети є в кожній країні. Наприклад, в Естонії люблять максимально м'ясний "Довгий хлопчик", цей же рулет із шинкою, сиром, помідорами називають голландським.
Особливих складнощів з ним немає – потрібно нарізати продукти для начинки, гарно викласти шарами та запекти це в листковому тісті.
На сторінці iamcookru перед запіканням радять прикрасити рулет кунжутом.
Рулет з листкового тіста ыз шинкою та сиром
Інгредієнти:
- Тісто листкове – 500 г
- Шинка – 300 г
- Сир твердий – 100 г
- Огірки мариновані -– 2 шт.
- Помідори чері – 100 г
- Яйце – 1 шт.
- Кунжут – за бажанням
- Гірчиця – 1-2 ст. л.
- Борошно
Як приготувати:
⠀
- Пласт листкового тіста розкочати завтовшки 3-4 мм і перекласти на деко. Змастити гірчицею.
- Дрібно порубати шинку, викласти на тісто. Присипати тертим сиром, додати дрібно рубані мариновані огірки.
- У помідорів видалити серцевину і викласти наступним шаром на тісто.
- Сформувати рулет та скріпити краї, покласти заготывлю швом униз. Змастити збитим яйцем, посипати кунжутом.
- Випікати близько 30 хвилин за 190 градусів.
Читайте також:
- 3 рецепти італійських інвольтіні – вишуканих рулетиків з курки, яловичини і баклажанів
- Рольмопси або рулети з оселедця – звідки така назва і як їх приготувати
- Рулети з болгарського перцю з баклажанами та моцарелою – рецепт гарніру до м'яса
- Яєчний рулет на сніданок – рецепти з грибами, сиром, зеленою цибулею і морквою
- Поркета – рецепт італійського свинячого рулету, без якого не відбувається жодне свято