Тут одразу три в одному. Завдяки кокосовій стружці печиво залишається соковитим і приємно жується.
Далі – це кількість інгредієнтів та час приготування. Цукор, яйця та стружка та лише 10 хвилин для випікання.
І третє – воно принесе неймовірне задоволення тим, хто називає себе поціновувачем кокоса.
Фудблогерка irinabelousova8964 пропонує посилити смак печива, додавши до складу мигдальне борошно за рахунок скорочення кількості кокосової стружки.
Тож якщо любите оригінальне та ароматне печиво з яскраво вираженим смаком, як, наприклад, яблучне із солоною карамеллю, час спекти "Кококсанку".
Печиво "Кокосанка"
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 100 г цукру;
- 180 г кокосової стружки.
Як приготувати:
- Цукор збити з яйцями. Додати кокосову стружку та сформувати печиво.
- Випікати на деку, застеленому пергаментом, 10-12 хвилин при 190 градусах.
Читайте також:
- Лимонне печиво з лавандою – як приготувати найхрусткішу випічку
- Як спекти гарбузове печиво з імбиром, яке починає танути вже в руках
- Лимонне печиво з терпко-солодкою глазур'ю – рецепт ароматного доповнення до чаю
- З лавандою, кокосовою стружкою і амарето – 3 рецепти ароматного печива
- Печиво від Джеймі Олівера – знадобиться білий шоколад, журавлина і пів години часу