Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Соковита фритата з овочами – для здорового початку дня

Усі овочі, які у вас є в холодильнику та які не вимагають додаткового приготування, підійдуть. Італійська фритата запікається в духовці або готується в сковороді під кришкою
Фритата з овочами
Фритата з овочами

Омлети бувають різні й у кожній країні є особливі. У Грузії готують, мабуть, з найбільшою кількістю сиру – борано.

В Італії – це фритата, класичний місцевий омлет або яєчня, кому як зручно її називати. Відрізняється тим, що в неї кладуть практично все, що поєднується і є в холодильнику.

Реклама

Рецепт фритати від pp_food_health для тих, хто любить овочі та стежить за фігурою.

Фритата з овочами

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 3 яєчні білки;
  • болгарський перець;
  • 150 г кабачок;
  • половина цибулини;
  • помідор;
  • 50 г нежирного сиру;
  • оливкова олія – 1 ст. л.
  • сіль, перець, зелень – за смаком.

Як приготувати:

Реклама
  1. Перець, кабачок та цибулю очистити, помити та нарізати кубиками. Припустити на сковороді кілька хвилин з оливковою олією. Посолити, поперчити за смаком.
  2. Форму змастити. Викласти овочі.
  3. Яйця та білки збити. Додати зелень, змішати з тертим сиром. Залити цією сумішшю овочі. Зверху викласти часточки помідора.
  4. Розігріти духовку до 200 градусів та запікати фритату приблизно 15-20 хвилин.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти