Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Свинячі відбивні з яблуками на сковороді – їхнє поєднання смаків приємно здивує

М'ясо не треба відбивати, хіба що приправити. Яблука карамелізуються в тій же сковороді, де обсмажувалися відбивні
Свинячі відбивні з яблуками на сковороді
Свинячі відбивні з яблуками на сковороді

Ми знаємо, що свинина та яблука прекрасно поєднуються. Кислинка цих фруктів нейтралізує жирність м'яса та підкреслює його смак водночас.

У рецепті Мashed.com потрібно 2 столові ложки коричневого цукру, в якому яблука злегка карамелізуватимуться, його кількість можна скорочувати.

Реклама

Свинячі відбивні з яблуками на сковороді

Інгредієнти:

  • 1 ст. л. оливкової олії;
  • 4 свинячі відбивні;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 3 великих яблуки, нарізаних скибочками;
  • 2 ст. л. коричневого цукру;
  • ½ чайної ложки кориці;
  • Свіжа петрушка, сіль, перець – за смаком.

Як приготувати:

  1. Приправте свинячі відбивні сіллю та перцем за смаком.
  2. Налийте оливкову олію у велику сковороду, розігрійте на середньому вогні.
  3. Готуйте свинячі відбивні, доки вони не підрум'яняться, приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
  4. Перекладіть на тарілку, накрийте фольгою.
  5. Розтопіть вершкове масло в тій же сковороді, додайте нарізані яблука, коричневий цукор і корицю.
  6. Готуйте, періодично помішуючи, 5-6 хвилин або доки яблука не стануть м'якими.
  7. Перекладіть свинячі відбивні на тарілку та полийте яблучною сумішшю.
  8. Прикрасьте нарізаною свіжою петрушкою і одразу подавайте.
Реклама

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти