Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

3 рецепти для різного м'яса під смачною "шубою" на день народження

Курка запікається з консервованими ананасами та свіжими помідорами, для свинини та яловичини, які попередньо відбиваються, потрібен твердий сир
Рецепти м'яса під "шубою" на день народження
Рецепти м'яса під "шубою" на день народження

Кожен має особливий спосіб приготування м'яса та його подачі. На це все з нетерпінням чекатимуть гості, якщо ви готуєтеся до дня народження.

Звісно, існує маса рецептів м'яса, про які ви могли не здогадуватися, але їх варто спробувати. Та м'ясо, будь-яке, що запікається під "шубою", ніколи не підведе.

Реклама

Яловичина під сирно-грибною "шубою" від povarenok_as треба відбити, для свинини під сиром за рецептом vkusnenko_i_appetitnenko потрібні свіжі помідори, а курка по-гавайськи з консервованими ананасами – рецепт, перевірений редакцією.

Курка по-гавайськи

Курка по-гавайськи
Курка по-гавайськи

Інгредієнти:

Реклама
  • Курка – 500 г
  • Ананаси консервовані (кільцями) -1 бляшанка
  • Цибуля, свіжі помідори – по 1 шт.
  • Сир твердий – 200 г
  • Майонез – 100 г
  • Сіль, перець, спеції – за смаком

Як приготувати:

  1. Курку помити і просушити паперовим рушником. Нарізати на порції, завтовшки 2 см. Відбити з двох боків.
  2. Помідори та цибулю нарізати кільцями. Дати стекти кільцям ананаса, сир натерти на середній тертці.
  3. Деко застелити фольгою і злегка змастити олією. Викласти м'ясо, додати спеції.
  4. Зверху викласти цибулю, помідори та по кільцю ананаса. Рясно посипати сиром. В деко налити води, щоб у ній була тільки курка.
  5. Розігріти духовку до 180 градусів та готувати 40 хвилин. Прикрасити зеленню.

Читайте також:

Свинина під сиром

Свинина під сиром
Свинина під сиром


Інгредієнти:

Реклама
  • Свинина (окіст) – 900 г
  • Помідор – 2 шт.
  • Сир твердий – 150 г
  • Часник – 5 зуб.
  • Сіль, перець – спеції за смаком
  • Оливкова олія

Як приготувати:

  1. Свинину нарізати на стейки, помідори – кільцями, сир натерти на великій тертці.
  2. До сиру додати пропущений через прес часник та перемішати.
  3. До м'яса додати сіль, перець та спеції, викласти на деко.
  4. Випікати за 220 градусів 25 хвилин. Додати помідори та сир і готувати ще 5-7 хвилин.

Читайте також:

Яловичина під сирно-грибною "шубою"

Яловичина під сирно-грибною "шубою"
Яловичина під сирно-грибною "шубою"

Інгредієнти:

  • Яловичина – 500 г
  • Печериці – 300 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сир твердий – 150 г
  • Майонез – 125 г
  • Перець, сіль, спеції, зелень

Як приготувати:

  1. Печериці відварити у підсоленій воді 10 хвилин, остудити та нарізати. Цибулю дрібно нарізати
  2. Яловичину помити, обсушити та нарізати на порції. Кожен шматок м'яса відбити, натерти сіллю, перцем та спеціями.
  3. Зверху викласти нарізані гриби, потім – цибулю. Посипати тертим сиром, змастити майонезом.
  4. Запікати за 180 градусів близько 50-60 хвилин до золотавої скоринки.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти