Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Що готувати у січні – швидкий рецепт пюре з ріпи

Це пюре може стати чудовою альтернативою картопляному. Ріпа гірчить, тому авторка рецепта радить нейтралізувати це сиропом топінамбура. Його можна замінити чайною ложкою цукру
Пюре з ріпи
Пюре з ріпи

Коли ми кажемо про сезонні продукти, зокрема, про овочі, то згадуємо про буряки та різноманітність страв з ними.

І абсолютно несправедливо обходимо стороною ріпу, як кажуть фахівці, багату на вітаміни та клітковину.

Реклама

З ріпи може вийти прекрасна та некалорійна альтернатива картопляному пюре. Прихильники правильного харчування це оцінять.

Фудблогерка zavtrak_s_veganom радить приготувати до цього пюре гриби, обсмажені зі спеціями та часником.

Пюре з ріпи

Інгредієнти:

Реклама
  • 450-500 г ріпи;
  • 2-3 ст. л. оливкової олії;
  • по 1 ч. л. сиропу топінамбура та соку лимона;
  • 1/4 ч. л. свіжомеленого чорного перцю або імбиру;
  • щіпка мускатного горіха;
  • свіжий чебрець;
  • сіль – за смаком.

Як приготувати:

  1. Ріпу почистити та нарізати на квадрати.
  2. Відварити в окропі із сіллю впродовж 30 хвилин.
  3. У готову ріпу додати олію, сироп (цукор), лимонний сік, листя свіжого чебрецю і спеції.
  4. Подрібнити до бажаної консистенції.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти