Помідори на зиму

Замість хліба

Холодний суп

Штрудель із вишнею

Смачно та недорого

Сендвіч Відьмака

Як приготувати мазурики – апетитні ковбаски з індичого фаршу із сиром

Смачніше, якщо фарш буде самостійно приготовлений з філе індички. До нього додається тертий твердий сир, молоко та спеції. Смажать мазурики на великій кількості олії
Мазурики - рецепт
Мазурики - рецепт

Ті, хто знайомий зі світом котлет та подібних страв, можуть подумати, що мазурики дуже схожі на величезну сербську плескавицю.

Вона теж смажиться з твердим сиром, але не тертим, а частіше з крупно нарізаним.

Реклама

Мазурики, що в українській мові означає дрібні злодюжки, формуються у вигляді маленьких ковбасок.

Ймовірно, тому вони так і називаються, що змітатимуться з тарілки непомітно швидко.

Соковитість мазурикам, звідси й їхні смакові якості, забезпечують усе той же тертий сир, вершкове масло та молоко. Рецепт взято зі сторінки iamcookru.

Реклама

Мазурики – рецепт

Інгредієнти:

  • Індичий фарш – 800 г
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Сир твердий – 70 г
  • Масло вершкове – 70 г
  • Молоко – 30 г
  • Сіль та перець – за смаком
  • Панірувальні сухарі – 200 г
  • Олія – для смаження

Як приготувати:

  1. З'єднайте індичий фарш, яйця, молоко та розтоплене вершкове масло, тертий сир, сіль та перець. Розмішайте фарш.
  2. Сформуйте з фаршу довгі ковбаски і покладіть на дошку, накриту фольгою. Поставте заготовки на 30 хвилин у морозилку. Потім обваляйте у сухарях.
  3. Посмажте мазурики на сковороді з великою кількістю олії.
  4. Покладіть на паперовий рушник, щоби прибрати зайвий жир.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Кулінарний гороскоп
Яке ти варення за знаком зодіаку?
Абрикосове
Абрикосове
Малинове
Малинове
Нектаринове
Нектаринове
Апельсинове
Апельсинове
1 /2
Дізнатися
Робите заготівлі на зиму?
Рецепти
Підтримуй водний баланс
Скільки потрібно випити води за добу?
Розрахувати
Кількість рідини:
Тримай себе у формі
Перевір індекс маси тіла
Розрахувати
Ваш ІМТ

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти